Op Lowlands? Bezoek onze badkamer!

Ben jij op Lowlands Festival dit weekend? In onze Badkamer (bij de Heineken-stage) kun je in ruil voor een donatie in de vorm van muntjes gebruikmaken van onze douches en wc’s. Zo draag je bij aan noodhulp voor mensen op de vlucht.

foto van de badkamer van stichting vluchteling op lowlands festival
© Stichting Vluchteling

Festivalgangers die niet lang in de rij willen staan om te douchen en naar de wc te gaan, kunnen op Lowlands terecht in De Badkamer van Stichting Vluchteling. Het hele weekend zorgen tientallen vrijwilligers ervoor dat het sanitair spic en span blijft. Naast schone douches en wc’s krijg je ook een handdoek te leen en kan je gebruikmaken van zeep en shampoo, van Marcel’s Green Soap, föhns en deo.

Maar het allermooiste is dat de opbrengst van De Badkamer gaat naar onze noodhulp. Met jouw bezoek draag je bij aan water en sanitair voor Soedanese vluchtelingen in Tsjaad. Dankzij een extra bijdrage van de Postcode Loterij kunnen we nog meer mensen op de vlucht helpen. Samen maken we onder andere de bouw van toiletten en douches, het boren naar drinkwater en het uitdelen van huishoudpakketten mogelijk. 

Onbeperkt naar De Badkamer?

Dat kan! Voor  € 45,- kun je onbeperkt douchen en naar het toilet. Of koop de combideal samen met een vriend of vriendin en krijg allebei 5 euro korting. We hebben een beperkt aantal onbeperkt-deals, dus wees er snel bij! Alle overgebleven deals verkopen we op vrijdag 16 augustus ter plaatse in De Badkamer.


Stichting Vluchteling
English
sluit